contact

Een vraag? Advies nodig?

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

Historie

Wij zijn een bedrijf dat zijn oorsprong vindt net na de oorlogsjaren. De familie Vermond begon met het bouwen van landbouwmachines en door alle jaren heen zijn voertuigen altijd een rode draad geweest in de bedrijfsvoering.

Begin deze eeuw werd de focus meer verlegd naar constructies en equipment voor automotive werkplaatsen. Inbouwcassettes voor stempelhefbruggen en voor remmentestbanken, liftsystemen, platforms, haspelkabinetten, etc.

Inmiddels is Cleverpit® uitgegroeid naar een bedrijf met een sterke focus op stalen prefab putten, putinrichting en putveiligheid.

Smeerputten & putinrichting

Kennis en innovatie maken Cleverpit® een leider in ontwikkeling van prefab putten en putinrichting voor voertuigwerkplaatsen. Hierbij zijn de drie belangrijkste pijlers veiligheid, duurzaamheid en betaalbaarheid.

Met deze drie pijlers in het oog fabriceert Cleverpit® hoogwaardige maatproducten voor iedere automotive werkplaats en voor elke portemonnee. Wij ontwikkelen onze producten om de gebruiker heen. Ergonomie en gebruiksvriendelijkheid zijn daarbij de uitgangspunten. Een veilige en ruimtelijke werkplek, goed verlicht en overzichtelijk is het resultaat.

Doordat we engineering en productie onder één dak hebben is de kwaliteit in elk stadium, van ontwikkeling tot installatie, gewaarborgd.

Team Cleverpit